SOFTALL FORUM
Lista Forumurilor Pe Tematici
SOFTALL FORUM | Inregistrare | Login

POZE SOFTALL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka pe Simpatie
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
SOFTALL FORUM / Romanian Movies / Turnul din Pisa (2002)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
flicsn
MEMBRU SUPER V.I.P

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 582
Turnul din Pisa (2002)
TVRip

Info:

Rezoluţie: 720x480
Proprietăţi audio
Bit rate:  kbps
Audio format: AC3
Proprietăţi video
Frame rate: 29
Data rate: 6000 kbps
Video compression (codec): mpg
Size: 2,23 Gb
Durata: 01:16:23
Īncărcat pe: FileFactory

Regia: Şerban Marinescu
Gen film: Dramă
Premiera īn Romānia: 11.10.2002
Produs de: Filmex Romānia
Tip Ecran: normal
Distribuit īn Romānia de: Romānia Film
Ţara: Romānia

Cu:
Ioana Flora, Gheorghe Dinică, Dorel Vişan, Valentin Urītescu, Valentin Popescu, Tudorel Filimon, Ovidiu Ghiniţă, Şerban Pavlu, Nelu Ploieşteanu, Mitică Popescu

Sinopsis:
Ioana (Ioana Flora), fiica unui cunoscut interpret de ţambal, acum decedat de mai mulţi ani, se pregăteşte de nuntă, cerută īn căsătorie de de un coleg de conservator, unde studiase acelaşi instrument ca şi tatăl său. "Furată" de la nuntă, după obicei, de cāţiva prieteni este dusă la ea acasă unde, īnsă, cāţiva necunoscuţi, tocmai jefuiau apartamentul. După ce īi imobilizează prietenii, necunoscuţii mascaţi o violează pe rānd pe tānăra artistă. Pe ultimul dintre ei, Ioana reuşeşte să-l lovească īn cap cu o cheie de acordaj pentru ţambal, continuānd - după ce l-a ameţit cu prima lovitură - să īi aplice lovituri mult după ce acesta a decedat, sub impulsul şocului teribil. Judecată, este condamnată la 10 ani de īnchisoare pentru omor. Se dovedeşte că īl cunoscuse pe agresorul ucis, fiind īn copilărie acordorul tatălui ei. Ceilalţi răufăcători nu sunt prinşi.
In timpul procesului, cel care trebuia sa-i fie mire o paraseste. In penitenciar, Ioana face cunostiinta cu un grup simpatic si prietenos de lautari - Gigi (Gheorghe Dinica), Dorel (Dorel Visan) si Vali (Valentin Uritescu) - care ispasesc o pedeapsa pentru furt de combustibil. Intre cei patru se leaga o prietenie sincera, mai ales ca Ioana era cea care exersase cu ei diverse instrumente pe perioada detentiei. Cei trei incearca sa ii faca detentia cat mai usoara, compatimind-o pe ascuns pentru tragedia care ii marcase pe nedrept existenta.

Ne intalnim, astfel, cu Ioana dupa 10 ani cu doua zile inainte de eliberarea celor trei din inchisoare, prieteni pe care Ioana ii vizita in fiecare zi, caci dupa eliberarea ei alesese postul de instructor artistic in penitenciar, alaturi de singurii oameni care mai insemnau ceva pentru ea.
Dupa vizita - esuata lamentabil - a fostului mire, Valentin (Serban Pavlu), la penitenciar, directorul institutiei, Mircea Sandu, unul dintre oamenii care o indrageau pe Ioana, ii propune o vizita la un investitor, alaturi de un grup de detinuti - jongleori si scamatori - pentru a-i oferi acestuia un posibil material pentru un documentar despre penitenciare.
Intre Stefan, miliardarul retras departe de tumultul orasului - intr-o casa monumentala - si tanara interpreta, se infiripa o idila puternica.

Ulterior, aflam de la cei trei lautari, invitati la petrecere de catre Ioana, dupa eliberarea lor, ca de fapt il cunosteau pe miliardar, fiind unul dintre vechii lor colaboratori in ale furtului de combustibil, cu zece ani in urma. Dorel pare sa faca o legatura intre persoana de astazi si un individ care intr-o seara daduse o spargere in casa unei mirese...

In urma unui accident de masina, Dorel moare chiar in noaptea de inviere, dupa plecarea de la petrecerea lui Stefan, in drum spre casa.
Singurul posibil martor a disparut. Este oare cu putinta ca Stefan sa stie ceva despre tragedia acestei fete, despre nenorocirea care i-a pecetluit soarta? Finalul tensionat al acestei drame este singurul raspuns.

Descarcă:







pus acum 12 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1518
Turnul din Pisa (2002)
The Tower of Pisa


AVI
653 / 613 MB
Dvix


turnul din pisa (2002) turnul din pisa (2002)the tower pisaavi653 613 mbdvix

61KB


pus acum 2 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la