SOFTALL FORUM
Lista Forumurilor Pe Tematici
SOFTALL FORUM | Inregistrare | Login

POZE SOFTALL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29 la Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
SOFTALL FORUM / Romanian Movies / Legiunea Straina (2008)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Admin
******* Administrator *******

Din: World internet
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 9562

Sinopsis:
Legiunea Straina, este povestea tragicomica a trei tineri rurali, dintr-o localitate in care este declarata gripa aviara. Afacerile merg prost; oricit s-ar fura, nu ajuta la nimic. Dornici sa emigreze, intra in legatura cu afaceristul Maricel (interpretat de Rica Raducanu), care le poate facilita intrarea in Legiunea Straina.


_______________________________________


pus acum 13 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1518
Legiunea Straina (2008)



Aurel (Catalin Paraschiv), Stelica (Radu Ciobanasu) si Mitu (Radu Iacoban), la circa 25 de ani, ar fi putut fi trei ciobanei cu trei turme de miei. Dar nu sunt. Alte vremuri. Intr-un sat de munte, Stelica e politist, Aurel e in serviciul lui Maricel (Rica Raducanu), un investitor in demolari si fier vechi, iar Mitu, venit de prin Moldova, e ocupat cu satisfacerea stagiului militar la o unitate apropiata. Vine o zi cand apare Lilica (Oana Piecnita), venita din Spania o data cu Maricel si doua furgoane cu gaini olandeze, pentru ca in localitate e declarata gripa aviara si e rost de o afacere cinstita. Sosirea coincide cu eutanasierea pasarilor din curtea bunicii Vergina (Despina Stanescu), care, desi se da de ceasul mortii cu aceasta ocazie, isi amana decesul.

Comedie  / Drama
Regia / Mircea Daneliuc
Distributia / Oana Piecnita, Catalin Paraschiv, Rica Răducanu, Adriana Parvu, Toma Cuzin, Nicodim Ungureanu, Constantin Cojocaru



WEBRip
472 MB


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la