SOFTALL FORUM
Lista Forumurilor Pe Tematici
SOFTALL FORUM | Inregistrare | Login

POZE SOFTALL FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexanndra1994 din Bucuresti
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 42 ani
SOFTALL FORUM / Romanian Movies / După ea (2007)  
Autor
Mesaj Pagini: 1
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1518
După ea (2007)



Ştefan are o nevastă frumoasă şi o fetiţă isteaţă; lucrează într-o agenţie de publicitate, stă într-un cartier rezidenţial şi conduce un SUV. Mai mult, expatul din fruntea agenţiei îl numeşte responsabil peste o campanie importantă, iar soţia îl anunţă că e însărcinată cu gemeni.
Desi toate îi merg de minune, Ştefan nu e deloc în apele lui: nu-şi poate scoate din cap chipul unei femei pe care a zărit-o pe stradă. O atracţie de moment (dintre acelea care sunt sortite să dispară la o clipă după ce apar) se transformă, în mod inexplicabil, într-o obsesie irezistibilă. Dorinţa de a o găsi pe necunoscută devine motivul său de a fi şi îl face să îşi pună în pericol căsnicia şi cariera.
Căutarea femeii îl aruncă pe Ştefan într-o spirală ameţitoare în care realitatea se confundă cu fantezia. Faptul că necunoscuta îi scapă mereu printre degete îl aduce în pragul nebuniei. Cea care îl trezeşte la realitate este fetiţa lui, ea îl ajută să îşi dea seama că mintea i-a jucat o festă şi că lucrurile pe care le are nu merită sacrificate pentru o fata morgana.

Drama
Regia / Cristina Ionescu
Scenariu /  Lia Bugnar
Distributia / Dragoş Bucur, Anca Florea, Victor Rebengiuc, Natasa Raab, Dana Nalbaru, Valentina Pelinel, Kana Hashimoto



WEBRip
273 MB


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la